EM-X

EM-X

Auteur : Shigeru Tanaka

241011
 

EM-X Gold is de gefilterde vloeistof die wordt verkregen na fermentatie van bepaalde plantendelen door middel van een speciale samenstelling van in de natuur voorkomende micro-organismen. De vloeibare stofwisselingsproducten zijn bijzonder anti-oxidantrijk, waardoor de drank een positief effect heeft op de gezondheid. De ontdekker van dit unieke mengsel, professor Teruo Higa, noemde het EM (Effectieve Micro-organismen).

De Japanse arts dr. Shigeru Tanaka (1925-2012) gebruikte sinds 1990 EM-X bij de therapie in zijn ziekenhuis in Wako. Dankzij de rapporten van dr. Tanaka raakte de verbazingwekkende werking van EM-X wereldwijd bekend. Dr. Takana beschrijft in dit boek de werking bij kander, diabetes, reuma, en een hele reeks andere gezondheidsproblemen. Hij wijst daarbij op de bijzondere betekenis van EM-X Gold als preventief middel.

Dit boek is de vertaling van een herziene Japanse versie, uitgegeven in 2002. De eerste versie werd aangevuld met een hele rreks voorbeelden van patiënten die behandeld werden met EM-X.

Pas d'avis

Note Commentaires (0)

Aucun avis client pour le moment.

Pour une meilleure expérience utilisateur nous utilisons des cookies, en continuant votre visite sur ce site, vous acceptez l'utilisation des cookies