Caval'Wash wast de dekens, zadeldoeken, etc heel gemakkellijk met Wipe&clean

Chloé Dubois

Eigenaar van Caval'Wash

Chloé Dubois

Eigenaar van Caval'Wash

In 2018 ben ik  mij gaan vestigen als zelfstandige met als onderneming om de dekens, zadeldoeken, peesbeschermers, etc van ruitersport te wassen.  Ik zelf ben heel bezig met het welzijn van het paard alsook met deze van de natuur.  Deze lijn wilde ik dan ook door trekken in mijn onderneming en pas ik de wipeandclean toe.  Door het textiel van en voor de paarden te wassen op een ecologisch manier, draag ik mijn steentje bij voor de natuur alsook van het paard zelf.  Het leuke van wipeandclean is dat ik hetzelfde resultaat garandeer als met chemische wasmiddelen.  Dus waarom nog twijfelen?  Doordat Wipeandclean een uitstekend resultaat weer geeft, ben ik me ook gaan verdiepen in het volledige gamma van EM Agriton. Hierdoor biedt ik naast mijn service om dekens te wassen, ook het volledige gamma aan van Equibiome.  

Momenteel gebruik ik de Wipeandclean niet alleen in mijn onderneming, maar ook in mijn dagelijks gebruik: vloeren, ramen, etc kortom alles maak ik schoon met Wipeandclean.  Hierdoor creëer ik een gezonde leefomgeving voor mezelf en mijn huisgenoten met daarbij een gezonde ecologische voetafdruk (laag waterverbruik en gezond voor de natuur).

Ik blijf mij ook verder verdiepen naar mijn research naar de verschillende mogelijke toepassingen zoals het wassen van mijn paarden en honden met wipe&clean.  Hierbij zie ik een mooi resultaat naar het weg werken van geuren en een gezondere huid.

Bij het overige gamma van Equibiome, pas ik zelf ook de Proferm toe.  Ik heb eeen hele oude pony die heel moeilijk vergaart alsook vaak opgeblazen is.  Hierbij zie ik mooi resultaat naar betere verharing, minder opgeblazen buik en meer zin in eten.  Ook bij mijn klantenbestand worden deze resultaten beaamd.  

Bij volgende stap is naar de EM Ceramics gamma, om deze verder uit te testen. Wordt vervolgd...

Commentaires (0)

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed als mogelijk draait voor u.